Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Egyelőre kivárnak

Egyre többször olvashatunk az olasz sajtóban Luciano Spallettiről úgy, mint a Milan következő edzője: a Corriere della Sera értesülései szerint azonban a megegyezés még messze van a felek között.

 
A lap úgy tudja, Spalletti megszerzése igen drága lenne a Milan vezetésének: az olasz szakembernek érvényes szerződése van a Zenittel 2015 nyaráig (függetlenül attól, hogy a csapatot már André Villas Boas vezeti, Spallettit nem fizették még ki), így ahhoz, hogy a Milan edzője legyen, először a rossonerinek le kellene tennie a 4,5 millió eurót, ami jövő nyárig járna Spallettinek. 

Az első megbeszélések után úgy tűnik, a Roma egykori trénere stábjával együtt 6 millió eurót keresne évente – ez a két tétel pedig most túl soknak bizonyult a Milan számára. Azonban a sztori nem ért véget: hiszen közben az orosz klubnál azon dolgoznak, hogy közös megegyezéssel felbontsák a 2015 júniusáig szóló szerződést, és ez esetben már talán könnyebb lenne a Milan dolga – a CorSera szerint ebben is reménykednek a milánóiaknál.

forrás: azzurri.co.hu