Recent comments

Friss Hírek

MAROTTA: Nem lesz őrült költekezés

Az AS Roma szicíliai vereségével a Juventus úgy lett bajnok, hogy pályára sem lépett a fordulóban. 


A bajnokcsapatot évek óta építő Beppe Marotta osztotta meg gondolatait a sajtóval a szezonnal, valamint a nyári erősítéssel kapcsolatosan.
 
"Conte belevéste ezt a mentalitást a keretbe, a legelső naptól, amikor megérkezett, így a Scudetto érdemeinek jelentős része őt illeti. Ez egy történelmi pillanat." - nyilatkozta Marotta a Sky Sport Italianak.

"Ez a győzelem mindenkié, azé a láthatatlan csapaté is, amely a háttérben dolgozik. Ez egy rendkívül fontos eredmény."

"Már az elején is tudtuk, hogy rendkívül nehéz lesz párhuzamosan Európában és a Serie A-ban szerepelni. Igazán éhesek és motiváltak voltunk, hogy bebiztosítsuk ezt a címet."


Marottát természetesen megkérdezték Antonio Conte esetleges szerződéshosszabbításának ügyéről is.

"A jövő héten lehetőségünk lesz majd arra, hogy nyugodtan leüljünk egymással. Contét a világ egyik legjobb edzőjének tartom, egyrészt a futball-stratégiái miatt, másrészt azért, ahogyan motiválni tudja a csapatát. Értékes a Juventus számára, ezért erősen szorítjuk."

Hasonló a helyzet Paul Pogba esetében is, akiért Európa leggazdagabb klubjai állnak sorban, s még mindig nem történt előrelépés a játékos szerződésének meghosszabbítása ügyében.

"Elmondtuk neki, hogy az a szándékunk, hogy meghosszabbítsuk a szerződését, s természetesen, hogy itt tartsuk. Ismét egyeztetnünk kell majd, hogy tisztázzuk a részleteket, azonban közösen szeretnénk előrelépést tenni."

"Paul intelligens, s pontosan tudja, hogy még egy jó ideig lehetősége van arra, hogy fejlődjön nálunk. Nehéz lenne megjósolni a távozását."

"Múlt nyáron erősödtünk Carlos Tévezzel, Fernando Llorentével és Angelo Ogbonnával. Még tovább fogunk erősödni a következő szezonban, ugyanakkor szem előtt tartjuk a Pénzügyi Fair Playt, így nem lesz őrült költekezés."

forrás: juventuz.blog.hu