Recent comments

Friss Hírek

KLOSE: Minden téren előnyben a Lazio

Miroslav Klose kiválóan érzi magát Rómában, a Lazio-drukkerek is felettébb kedvelik, de egyáltalán nem bizonyos, hogy a jövőben is drukkolhatnak neki. 


Miro ugyanis immáron 34 éves, és bár ez a kor nem látszik meg a formáján, azért érthetően töprengenek a Lazio vezetői, vajon felajánljanak-e neki újabb évet vagy éveket.

- Azt nem tudom, mit hoz a jövő, de a prioritást a Lazio jelenti nekem a folytatásban is – vallotta be Miroslav Klose. – Az ügynököm, Alexander Schutt már serényen tárgyal, de vélhetően akkor gyorsulnak majd fel az események, ha kimegyek a világbajnokságra. Pontosabban: remélem, hogy kimegyek a világbajnokságra, hiszen Joachim Löw, a Nationalelf szövetségi kapitánya állítólag számol velem – mondta Klose.

Hozzátette, mindenképpen folytatná a futballt, hiszen 2-3 évre még van benne annyi energia ahhoz, hogy míves teljesítménnyel álljon elő.

- Valóban egyeztetek az olaszokkal – nyilatkozta Schutt, aki szerint a brazíliai vb-n igencsak kiváló teljesítményt nyújt majd védence. – Amennyiben az olaszok nem tesznek elénk újabb ajánlatot, úgy a svájci FC Sion, az MLS-ben a Los Angeles Galaxy vagy éppen a német Bayer Leverkusen is elképzelhető záró állomásként. 


forrás: Futballista.hu