Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Zidane válthatja Contét?

Zinedine Zidane a legújabb jelölt, akit szóba hoznak a Juventus, Antonio Conte távozása esetén megüresedő, vezetőedzői pozíciójával.



 
A csapatot három bajnoki címig vezető Conte nem adott egyértelmű választ a jövőjét firtató kérdésekre, s hamarosan tárgyalóasztaloz ül majd a klub elnökével, Andrea Agnellivel, hogy a közös jövő feltételeiről egyeztessenek.

A La Gazzetta dello Sport mai száma arról számol be, hogy amennyiben a megbeszélések sikertelenül zárulnak, úgy Contét egykori csapattársa, Zinedine Zidane válthatja a kispadon.

Az egykori francia aranylabdás jelenleg Carlo Ancelotti segédedzője a Real Madridnál, s mellette a sportigazgatói tisztséget is betölti, azonban nem rendelkezik edzői tapasztalattal.


Az elmúlt napokban számos szakembert, köztük Roberto Mancinit, Luciano Spalettit és Massimiliano Allegrit is hírbe hozták a Juventusszal, de a pletykák szintjén felmerültek megszerezhetetlennek tűnő opciók: Jürgen Klopp és Diego Simeone is. 

Mindeközben a Juventus elnöke, Andrea Agnelli a csapattal együtt utazott a fővárosba az AS Roma elleni, immár tét nélküli bajnoki találkozóra.

forrás: juventuz.blog.hu