Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Vidal kés alá fekszik

A hírek szerint döntést hozott fizikai állapota kapcsán Arturo Vidal: a hosszú ideje térdsérüléssel bajlódó chilei a nagyobb baj elkerülése érdekében jövő héten vállalkozik majd a műtétre azzal a reménnyel, hogy a Vb-re már visszatérhet.


Vidal még a tavaszi szezon elején szenvedett sérülést, majd mikor már úgy tűnt, hogy 100%-os állapotban térhet vissza, ismét fájdalmat jelzett a térdében. 

Az elmúlt hetekben emiatt keveset játszott, sokszor csak csereként lépve pályára, de mindig látszott a játékán a fáradtság és többször a fájdalom is.

A múlt héten már arról szóltak a hírek, hogy meg kell műteni a középpályás térét, ami a szezonjának és a Vb-jének is betenné a kaput. 

Amikor azonban Vidal kezdőként kapott helyet a Benfica ellen, 
ráadásul remek játékot tett le az asztalra, talán mindenki fellélegzett Torinóban és Chilében. 

A mai hírek szerint azonban Vidal mégis a műtét mellett döntött, így már jövő hét kedden kés alá fekszik majd.

A Juvéra nézve kevésbé jelentős mindez, hiszen a bajnokságot hétfőn matematikailag is megnyerhetik egy Atalanta elleni győzelemmel, az Európa-liga pedig éppen a csütörtöki meccsen ért véget számukra. 

Arra is van azonban esély, hogy a válogatottnak se kelljen lemondania egyik legjobbjáról Brazíliában, ugyanis mivel a műtét csak egy kisebb beavatkozás lesz, Vidal ott lehet a nyári seregszemlén.

forrás: azzurri.co.hu