Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Conte listája

Jelentések szerint Antonio Conte Angel Di Mariat, Luis Suárezt és Edinson Cavanit szeretné szerződtetni a nyár folyamán.


A 44 esztendős szakember, maradásáért cserébe, garanciát szeretne kapni a bianconeroktól a nyári átigazolási piaccal kapcsolatban.

A Tuttosport nevű olasz torinói sportnapilap megpróbálta összegyűjteni azokat a játékosokat, akiket a tréner szívesen látna a csapatnál, illetve azokat is, akiket kevésbé. A leccei születésű edző nem örülne Luis Nani és Patrice Evra érkezésének, hiszen a Manchester United két játékosa nem illene a klub projektjébe, emellett túlkorosak.

A lap szerint Conte helyettük Aleksandar Kolarovot szerződtetné a Manchester Citytől, valamint Angel Di Mariát a Real Madridtól. Mellettük Luis Suárez, Edinson Cavani és Mario Mandzukic is szerepel a listán. E hármas közül Mandzukic érkezésére van a legnagyobb esély figyelembe véve a Bayern Münchennél lévő helyzetét és bérezését.

A Tuttosport azt is tudni véli, hogy a bianconerok jelenleg a Királyi egyletnél futballozó Alvaro Morata, valamint a Barcelonánál kegyvesztetté váló Alexis Sánchez megszerzésén is dolgoznak.

forrás: juventushungary.hu