Recent comments

Friss Hírek

GATTUSO: Nem lehetett kihagyni Chiellinit

Gennaro Gattuso elmondása szerint Cesare Prandelli nem hagyhatta ki Giorgio Chiellinit az olasz válogatott világbajnokságra készülő keretéből, mivel a védő nagyon fontos játékosa a csapatnak.


Giorgio Chiellinit a múlt vasárnapi, Roma elleni mérkőzés videófelvételeinek újbóli megtekintése után tiltották el 3 mérkőzésre, ugyanis a találkozó második félidejében összetűzésbe keveredett Miralem Pjaniccsal.

Prandellinek van egy etikai kódexe, ami szerint ha egy játékos klubszinten fegyelmezetlenséget követ el és eltiltják, nem szerepel a válogatottban, és ezek alapján azt lehetett feltételezni, hogy Chiello kimarad a szövetségi kapitány 30 fős keretéből.

“Prandelli bevezette az etikai kódexet, de ezt most nehéz lett volna betartani, ugyanis Chiellini egy nagyon fontos játékosa a válogatottnak, és egyszerűen nem hagyhatta őt ki” – mondta Gattuso a Radio Sportivának.

“Mindenesetre az, hogy a könyöke találkozott Pjanic arcával, nem volt annyira durva.”

A legfrissebb olasz sajtóhírek szerint a Videoton ajánlatát visszautasító edző, Gennaro Gattuso a román Petrolul Ploiesti-nél vállalhat munkát.

Olasz források azt is megjegyzik, hogy Gattuso azok után szerződhet a román élcsapathoz, hogy Magyarországon a Videotonnal nem sikerült megegyeznie. 

forrás: Juventusfc.hu/ NSO