Recent comments

Friss Hírek

CHIELLINI: Tovább akarunk álmodni

Ezúttal Giorgio Chiellini ült Antonio Conte mellett az Európa Liga elődöntője előtti sajtótájékoztatón, a rutinos védő szerint kiváló támadó munkára lesz szükség ma este, de a csapatnak azonban el kell kerülnie a bekapott gólt is.


A Juventus Lisszabonban 2-1-es vereséget szenvedett a Benficától az EL elődöntőjének első felvonásán, így a portugálok kerültek lépéselőnybe, a Juventusnak mindenképpen gólt kell szereznie hazai pályán. 

A párharc azonban még koránt sem lefutott, de a Juventusnak a labdatartás mellett meg kell mutatnia, milyen védő- és támadóerővel rendelkezik.

„Alig várom, hogy pályára lépjünk egy ilyen varázslatos estén, gondolom a stadionba kilátó, meg a meccset otthonról néző szurkolók is így vannak ezzel.  A legfontosabb, hogy ne kapjunk gólt, mert úgy gondolom, hogy mi legalább egyszer mindenképp be fogunk találni, tekintve a csapat támadósorának minőségét.”

„El kell kerülnünk az első mérkőzésen elkövetett hibákhoz hasonlóakat, meglátásom szerint ott egyébként többet érdemeltünk volna így visszanézve.”

A Juventust már csak egy mérkőzés választja el attól, hogy sok év után először ismét európai kupadöntőt játsszon, melyre ráadásul hazai pályán kerülhet sor.

„Egyáltalán nem félünk, leginkább mindenkiben az a vágy van, hogy remek teljesítményt nyújtsunk és megnyerjük a találkozót. Tudjuk, hogy a saját kezünkben van annak az esélye, hogy tovább folytassuk ezt a kivételes szezont, és tovább álmodhassunk az Európa Ligában.”

forrás: Juventusfc.hu