Recent comments

Friss Hírek

Zaza: A Juve nem legyőzhetetlen

A Sassuolo csatára, Simone Zaza kijelentette, hogy optimista, és reméli, hogy csapata problémát okozhat vasárnap a Juventus számára. 


A meccset szombat estéről átették vasárnap délutánra, miután a Bianconeri Galatasaray elleni BL meccsét szerdára halasztották a kedd esti erős havazás miatt.

A Juventus és a Sassuolo közös tulajdonában lévő Zaza a következőket mondta: 

„Egy olyan mérkőzés, mint ez különleges mindannyiunk számára, kevesek voltak közülünk eddig olyan szerencsések, hogy pályára léphettek a Juventus Stadiumban. Kétségtelen, hogy nagyon szenvedélyes lesz belépni az olasz futball templomába! Ebben a szezonban a Sassuolo már szembenézett az összes nagy klubbal, és az edzőnk elfog látni minket a megfelelő utasításokkal, hogy kihívást jelentsünk a Juventus számára. Sok bátorságra lesz szükségünk, és azzal, hogy vasárnapra csúsztatták a találkozót, lesz plusz egy napjuk felkészülni. Jelenleg a Bianconeri a legerősebb csapat, de nem legyőzhetetlen… a Sassuolónak nincs semmilyen vesztenivalója. Ezért a csapattársaim, és én is mindent bele adunk, hogy elérhessünk valami rendkívülit.”

A vasárnapi meccsről eltiltás miatt hiányozni fog az óriási tehetségnek kikiáltott Domenico Berardi:

„Ő képes különbséget jelenti minden pillanatban, annak ellenére, hogy csak 19 éves – megpróbáljuk feledtetni a hiányát.”

forrás: Juventusfc.hu