Recent comments

Friss Hírek

Tévez: Keményebben kell dolgoznom, mint Angliában

Carlos Téveznek nem sok idő kellett, hogy rájöjjön, helyt állni a Juventusban és a Serie A bajnokságban nem lesz egyszerű feladat. 



Az egykori Manchester City csatár múlt héten megkezdte a felkészülést a következő szezonra Antonio Conte irányítása alatt.
 
Olyan csapattal találtam itt szembe magam, amely készen áll egy történelmi jelentőségű, sorozatban harmadik bajnoki cím elhódítására, de akik képesek a Bajnokok Ligájának a megnyerésére is- nyilatkozta a támadó az újságíróknak Chatillonban.

A sorozatban harmadik scudetto elnyerése rendkívül fontos a klubnak, és ezzel történelmet írhatnak. Ugyanakkor nagyon fontos lesz versenyképesnek bizonyulni a BL-ben is, és mi úgy érezzük, képesek leszünk erre.

Nem számítottam ilyen lelkes fogadtatásra a Juventusnál. A szurkolók kitörő örömmel fogadtak a kedvenc klubjuknál és ez nagyon sokat jelent számomra.

A Juventus mez viselése nagy felelősség bármely játékos számára és sokan álmodozva tekintenek erre a célra.

Mit mondhatok az első napi edzést követően? Nos, minden bizonnyal sokkal többet kell futnom, mint Angliában...

A szurkolók szenvedélyét érezni fontos számomra. Azért jöttem ide, hogy keményen dolgozzak és csupán egy fél edzésnapra volt szükség ahhoz, hogy rájöjjek, keményebben kell dolgoznom, mint Angliában.

forrás: juventuz.blog.hu