Recent comments

Friss Hírek

Roma: Strootman iránt érdeklődnek

A PSV Eindhovennél megerősítették, hogy a Roma érdeklődést mutat a holland középpályás iránt, de ők nem szeretnének megválni tőle.


Strootman, akit korábban már szoros összefüggésbe hoztak a Manchester United csapatával, már akkoriban kifejezte szándékát, miszerint szeretne távozni Hollandiából.

Az Olaszországból származó információk szerint, a fővárosi alakulat 17 millió eurót fordítana a válogatott középpályásra, ami a bónuszokkal elérheti a 20 milliós összeget is.

Marcel Brands a PSV technikai igazgatója viszont nem szeretne egy újabb kulcsfontosságú játékosát eladni, miután Erik Pieters, Dries Mertens, Jeremain Lens is elhagyta a nyáron a csapatot. A klub csak abban az esetben lenne hajlandó tárgyalásokba bocsátkozni a kérőkkel, hogyha kimagasló ajánlatot tesz le valamelyik klub az asztalra.

“Az AS Roma kapcsolatba lépett velünk, hogy tudassák velünk az érdeklődésüket. Azt mondtuk nekik, hogy Strootman nem eladó. 
Véleményünk szerint a Roma az egyetlen klub amely érdeklődik a játékosunk iránt, de ajánlatot még nem tettek”- mondta a Marcel Brands.

Az átigazolással kapcsolatban megszólalt a játékos ügynöke Chiel Dekker.

” Tisztában vagyunk azzal, hogy a kommunikáció megkezdődött a Roma és a PSV között, de csak akkor tesszük meg a megfelelő lépéseket, amikor Marcel Brands szól, hogy sikerült megegyezni”- mondta Dekker.

forrás: Futballista.hu