Recent comments

Friss Hírek

Napoli: 124,5 milliót költhetnek a nyáron

Befejeződött a Cavani-transzfer, és a 64,5 millió euró, amit érte kaptak, hozzáadódik a 60-hoz, ami már eleve rendelkezésre állt új igazolásokhoz.



Így hát egy nagyon komoly összeget kapunk, amit mind új igazolásokba fektethet bele a klub. Ezt a tényt maga Aurelio De Laurentiis közölte kedvenc kommunikációs csatornáján, a Twitteren. 

Továbbá hozzátette, hogy tárgyalásban állnak Higuaínnal és Damiaoval, azaz Cavani pótlása a prioritás. Illetve megtudtuk, hogy Raul Albiol már orvosi vizsgálaton van. De rajtuk kívül reméljük még sok-sok minőségi játékos érkezéséről számolhatunk be, akikkel erősebb lesz az olasz bajnokság, és három csapatért szoríthatunk komolyan a BL-ben.

Ez az összeg, ha jó költik el, még Cavani elvesztésével együtt is hihetetlenül megerősítheti a csapatot. Első osztályú csatárt, védőt, középpályást lehet venni – vagyis gyakorlatilag ha a Napoli nagyon akar egy játékost, akkor meg tudja szerezni. (Nyilván nem Messire gondolunk, hanem reális transzferekre.) Ebből a pénzből egy olasz bajnoki címre esélyes, és egy BL-ben is komoly teljesítménye képes csapatot lehet összerakni.

forrás: azzurri.co.hu