Recent comments

Friss Hírek

Moratti: Érkezhet még sztárjátékos

Az Inter elnöke tegnap nyilatkozott a médiának egy, a Pirelli által szervezett eseményen. 


Beszélt lehetséges érkezőkről, valamint az esetleges új tulajdonosról, Thohirról is.

"Érkezhet egy sztárjátékos, de minden attól függ, hogy látja Mazzarri a csapatot az első napjai után. A legérdekesebb átigazolások mindig az időszak végén következnek. Isla? Jó a kapcsolatunk a Juventus vezetőségével, meglátjuk, mi lesz. Sok pletyka és spekuláció folyik Nainngolanról is, viszont ezek mögött nagyon kevés valós tartalom áll."

"Mazzarit azért hoztuk ide, mert azt gondoljuk a csapatnál, hogy ő megfelelő a karaktere az Inter vezetéséhez. Hiszem, hogy többet tud majd kihozni a játékosokból azzal, hogy intenzívebb edzéseket tart. Keményen dolgozik és ez az elmúlt években meg is látszott az eredményein."-nyilatkozta az újonnan érkezett edzőről.

"Thohir az Internél? Egy nap talán, de most még semmiképp. Rengeteg ember várja ezeknek a részvényeknek az eladását, mintha csődben állnánk, de korántsem ez a helyzet. Az emberek állandóan határidőket állítanak, de az események kitolják azokat. Mondhatni, hogy összebarátkoztunk, megvan a kölcsönös tisztelet, és még tárgyalnék is vele egy szponzori egyezségről. Úgy hiszem, ő a megfelelő ember. Egy nagyon tiszteletreméltó iparos családból származik. Személyesen viszont azért nem ismerem őt annyira jól. Sok beszélgetésre került sor, és ha a tárgyalásoknak nem az első szakaszában vagyunk, akkor a másodikban. Megpróbálunk együttműködni, ha kölcsönösen megértjük egymást."-fejezte be az Inter elnöke.

forrás: azzurri.co.hu