Recent comments

Friss Hírek

Milan: A Santos elállt az üzlettől, Robinho marad

Egészen tegnap estig úgy tűnt, hogy a  Milan és a Santos megegyezett Robinho áráról.


A brazil támadó 2010 nyarán 18 millió euróért érkezett a Manchester Citytől és 112 mérkőzésen 27 gólt szerzett. Adriano Galliani, a Milan ügyvezető-igazgatója megerősítette, tárgyalnak a Santos csapatával Robinhóról, aki az elmúlt napokban a társaihoz hasonlóan Milanellóban edzett.

A Milan eleinte 10 millió eurót kért a brazil csatárért, ezt később a Santos kérésére csökkentették. A milannews.it a hét elején arról írt, hogy a Santos két verziót kínált a Milan számára: vagy 8 millió eurót fizet a csatár játékjogáért 3 év alatt, részletekben, vagy 6 milliót egy összegben azonnal.  A Globoesporte tegnap délutáni információi szerint a Milan elfogadta a Santos 6 millió eurós ajánlatát. Úgy tűnt a Santosnak már csak Robinhóval kell megegyeznie a személyes feltételekben.

A bomba hajnali 1 órakor robbant: a milannews.it azt jelentette, hogy pénzügyi okok miatt a Santos elállt vásárlási szándékától. Robinho saját hivatalos honlapján (robinhooficial.com.br)  is közölte, hogy a Milanban marad: “szeretném tájékoztatni a médiát, és különösen a Santos rajongóit, hogy hivatalosan is megszűntek a tárgyalások a brazil klubbal. A tárgyalások során a Santos FC arról tájékoztatott, hogy jelenleg nincs pénzügyi lehetősége a transzferre. “

forrás: acmilan.hu