Recent comments

Friss Hírek

Milan: Miért csókolta meg Galliani El Shaarawyt?

Adriano Galliani, az AC Milan alelnöke elárulta, hogy a klub a nyári átigazolási időszakban egy több mint 30 millió eurós ajánlatot utasított vissza Stephan El Shaarawy-ért, a csapat 20 éves fiatal játékosáért. 


Adriano Galliani ugyanakkor nem akarta megnevezni a klubot.

“Eddig senkinek sem árultuk el, hogy El Shaarawyért jött egy nagy ajánlat, de nem mondom el, melyik klubról van szó - mondta az alelnök. - Beszéltem a játékos ügynökével, majd a Konföderációs Kupa után magával Stephannal.”

“Mi nem akartuk eladni, amit közöltünk vele és a családjával is, de azonnal megkérdeztük, hogy ő mit akar tenni ebben a helyzetben. Azt válaszolta, a pénze már több, mint elég, Milan-rajongó, ezért nem akar elmenni. Erre megcsókoltam az arcát, és ennyiben maradtunk.”

“Az ajánlat minket sem különösebben csábított, de nem akartuk elhallgatni előle. Látta a számokat, de nem akart váltani. Hogy mekkora volt az ajánlat? Több mint 30 milliós.  Az elmúlt hónapokban gödörbe került, nem ment neki a gólszerzés, de fizikailag rendben volt, és nagyon keményen hajtott a csapatért. Csak húszéves, természetes, hogy vannak időnként hullámvölgyei. Edinson Cavanival is volt olyan, hogy két hónapig nem szerzett gólt.”

Stephan El Shaarawy szerződése 2018 nyaráig szól a San Siróba.

forrás: acmilan.hu