Recent comments

Friss Hírek

Milan: Meghiúsulhat Robinho hazaigazolása

Erős jóindulattal sem nevezhetjük sikeresnek Robinho milánói kalandját, az egykor a világ legnagyobb tehetségének kikiáltott brazil cselgép csak sokadik számú opció Allegri mester számára a csatársorban, piros-feketében eddig 85 meccsen mindössze 22 gólig jutott. 


A brazil már télen is közel állt a hazaigazoláshoz, most azonban mindenki biztosra vette a transzfert, ám az a jelek szerint mégis kútba eshet. 

A problémát az AC Milan jelenti, Gallianiék ugyanis túl magas árat szeretnének kapni játékosukért, legalábbis a legkomolyabb kérő, a Santos szerint. A legendás brazil klub, akiknél Robinho karrierje elindult, sokallja a 10 millió euróban meghatározott vételárat.

"Jelen pillanatban jelentős távolság van a két klub álláspontja között az anyagiak tekintetében, így pedig nem tudjuk véghezvinni a transzfert. A Milan túl sokat kér, emellett pedig a játékos is fizetésemelést szeretne, ez utóbbi azonban úgy tűnik, talán elfogadható számunkra. Nem áll szándékunkban bármi őrültséget csinálni: majd akkor beszélünk a Milannal, ha visszatértek a valóságba." - nyilatkozta dühösen a Santos elnöke, Luis Alvaro de Oliveira a brazil Globo Esporte riporterének.

Az tehát biztosnak tűnik, hogy sokat bukik 29 éves támadóján a Milan, hiszen 2010-ben még 18 millió €-ért vásárolták meg őt a Manchester Citytől (korábban a Real Madrid 24, a Manchester City pedig 42,5 milliót fizetett ki érte) a nyári mercato utolsó napján. Reményeink szerint idén nem kell egészen augusztus 31-ig várni az ügy lezárására...

forrás: azzurri.co.hu