Recent comments

Friss Hírek

Milan: Galliani ma találkozik a Fáraóval

Még a múlt héten egy interjú alatt jelentette be Adriano Galliani, a Milan sportigazgatója, hogy míg Mario Balotelli eladhatatlan a csapatnál, addig Stephan El Shaarawyval le kell ülniük, hogy megbeszélják a folytatást. 



A találkozóra a mai napon kerül sor.

"Mario Balotelli érinthetetlen, ő nem fog távozni a csapatból. El Shaarawyval viszont a Konföderációs Kupa után le kell ülnünk, és meg kell beszélnünk a helyzetét." - fogalmazott Galliani még a múlt héten.

A Konföderációs Kupa vasárnap befejeződött, így a "Fáraó" is visszatért Milánóba, a beígért találkozó pedig mára várható. Igaz, eddig sem időpontot, sem helyszínt nem tudni ezzel kapcsolatban...

Az általában jól értesült Sky Sport újságíró, Gianluca Di Marzio a megbeszéléssel kapcsolatban azt közölte: Galliani várhatóan meg fogja erősíteni a Fáraó maradását a csapatnál, ez a beszélgetés a a játékos mentális és fizikai állapotáról fog szólni: az tavasszal is látható volt, hogy a 20 éves játékos kissé elfáradt a parádés őszt követően. 

Olyan hírek is szárnyra keltek, mi szerint El Shaarawy edzésmunkájával az utóbbi időben gondok voltak: olykor elkésett a tréningekről, és nem megfelelő intenzitással vett részt a foglalkozásokon.

A pletykák eddig nem hagytak alább a Fáraóval kapcsolatban, a legutóbbi transzfer hír szerint a Chelsea szeretné soraiban tudni a Milan játékosát, cserébe pedig Fernando Torrest, és némi pénzt is küldenének a Milannak.

forrás: azzurri.co.hu