Recent comments

Friss Hírek

Milan: Folytatódnak a tárgyalások Poliért

Pont kerülhet a Poli-üzlet végére. 


A Milan 3 millió eurót és Bartosz Salamon játékjogának felét adná Andrea Poliért cserébe.
 
A napokban az átigazolási piac hivatalosan is megnyílt. A távozók csoportjába sorolható Massimo Ambrosini, Mario Yepes, Bojan Krkic és Mathieu Flamini.

Mint ismert, Mathieu Flamini szerződése június 30-án lejárt, így ő szabadon igazolhatóvá vált. A hírek szerint a francia középpályás távozásával megnyílt az út Andrea Poli érkezéséhez. 

Vasárnap Adriano Galliani találkozott Giovanni Branchinivel, Andrea Poli ügynökével, hogy megegyezzenek a személyi feltételekben. A La Gazzetta dello Sport szerint Galliani ma tárgyal a Sampdoria vezetőségével, hogy pont kerüljön az üzlet végére.

Poli szerződése jövő nyáron jár le, kivásárlási árát 6 millió euróra becsülik. A Milan szeretné csökkenteni ezt az árat. A jelentések szerint a Milan 3 millió eurós ajánlatot tesz Poliért, emellett Bartosz Salamon játékjogának felét is megkapná a Sampdoria.

Eközben Gianluca Di Marzio szerint Renato Civelli ma estig vár a Milan ajánlatára, ha a rossoneri nem tesz lépést a játékos szerződtetésére, abban az esetben aláír a francia Lille csapatához.

forrás: acmilan.hu