Recent comments

Friss Hírek

Milan: A CSZKA nem adja 2 millióért Hondát

Roman Babaev, az orosz élvonalban szereplő CSZKA Moszkva igazgatója elmondta, nem hajlandóak 2 millió euróért megválni a japán középpályástól, Keisuke Hondától, így ha nem érkezik megfelelő ajánlat a Milan részéről, akkor csak januárban távozhat.

 
Már hetek óta téma a Milannál Keisuke Honda. A japán középpályás szerződése december 31-én jár le az orosz CSZKA Moszkvánál.

A játékos már többször is kifejezte távozási szándékát, nem kívánta meghosszabbítani a szerződését és a Milannal már meg is egyezett a személyes feltételekben, így ha a nyáron nem sikerül tető alá hozni a transzfert, akkor Honda januárban ingyen érkezhet. A megállapodás szerint Honda 2017-ig írna alá a Milanhoz és évente 2,5 millió eurót keresne.

A Milan delegációja a tervek szerint a héten Moszkvába repül Hondáért, de az utazást elhalasztották. A Milan 2 millió eurót szán az üzlet megvalósítására, ám az orosz klub nem hajlandó belemenni az üzletbe.

„Honda 2 millió euróért nem eladó. Ha a Milan megfelelő ajánlatot tesz, amit elfogadhatónak tartunk, akkor még az idén nyáron távozni fog, ellenkező esetben januárban ingyen távozik” – mondta a CSZKA igazgatója, Roman Babaev az R-Sportnak.

A hírek szerint az orosz klub 4 millió eurót kér Hondáért, ám Adriano Galliani nem hajlandó 2 millió eurónál többet kínálni a középpályásért. A korábban megjelent pletykák szerint az üzlet megvalósításához szükséges további összeget egy japán szponzor biztosítaná.

forrás: acmilan.hu