Recent comments

Friss Hírek

Marotta: Nem kell Jovetic

A Bianconeri sportigazgatója úgy érzi, Carlos Tévez érkezésével megoldódtak a Fekete-fehérek csatárproblémái, valamint megerősíti az Inter Isla iránti érdeklődését is.


Az olasz bajnokcsapat élénken érdeklődött a Fiorentina sztárja, Stevan Jovetic iránt, ám a Violák nem hajlandóak 30 millió euró alatt megválni a játékostól. 

A héten Conte egyszer már beismerte a sajtónak, hogy a Zebrák érdeklődése montenegrói csatár iránt csökkent, s most Giuseppe Marotta is alátámasztja ezt nyilatkozatával.

"Többé nem versengünk Jovetic játékjogáért. Meg vagyunk elégedve az eddigi csatárigazolásainkkal. Jovetic utópia a számunkra, de nem azért, mert ne lennénk képesek leigazolni, hanem mert más opciót választottunk a keret megerősítésére. Tévez leigazolásával megoldottuk a csatárproblémáinkat" - mondta az 56 éves szakember.

Az olasz sajtóértesülések szerint a Juventus Alessandro Diamanti szerződtetését is tervezi. A Bologna csapata hétfői ultimátumot adott az Öreg Hölgynek, ám Marotta szerint sosem környékezték meg komolyan a Vörös-kékek válogatott játékosát.

"Nem tárgyaltunk sem a Bolognával, sem a játékos ügynökével, és nem is tervezzük ezt a jövőben."

A klub háza táján az a pletyka is megjelent, hogy a Zebrák riválisa, az Inter csapata szeretné megszerezni a Juve hanyagolt középpályását, Mauricio Islát; természetesen Marotta ezt a hírt is kommentálta.

"Az Inter érdeklődött a játékos iránt, de nem jutottunk megállapodásra. Valójában még csak egy egyszerű beszélgetésen vagyunk túl, nem tárgyaláson."

forrás: juventuz.blog.hu