Recent comments

Friss Hírek

Marotta: Jovetic nem jön

A Juventus átmenetileg feladta Stevan Jovetic leigazolását, mivel nem túl rózsás a helyzet a Fiorentinával, de a klub igazgatója, Beppe Marotta elismerte, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak Angelo Ogbonna átigazolása érdekében.


Marotta tegnap, a Fernando Llorentét bemutató sajtótájékoztatón nyilatkozott, amikor más átigazolási célpontokról kérdezték őt az újságírók.


“Llorente és Carlos Tevez személyében két fantasztikus játékost igazoltunk, és úgy érezzük, hogy nincs szükségünk további erősítésre a támadórészlegen. Fernando a totális futball mintapéldánya, így csak még jobban fog tudni teljesíteni Antonio Conte rendszerében. Az ő érkezésével az egész keret minősége javult.”

“Jovetic? Ő is egy opció volt, akit le akartunk igazolni a nyár során, de a Fiorentinával meglévő nehézkes kapcsolat miatt úgy vélem, hogy jelenleg jók vagyunk úgy, ahogy vagyunk. Elégedettek vagyunk az igazolásainkkal. Hogy újra tárgyalhatunk-e? Bármi megtörténhet augusztus 31-éig, mivel az átigazolási piac napról-napra változik. Ki tudja, talán augusztus vége felé a Fiorentina már kölcsönbe, ingyen fogja nekünk felajánlani a játékost…” – ironizált Marotta.

A Fiorentina mindezidáig nem volt hajlandó csökkenteni Jovetic 30 millió eurós árát, akit az Arsenal és a Paris Saint-Germain is nagyon kedvel.

Ami a Torino védőjét, Ogbonnát illeti, az ő helyzete teljesen más, mivel a városi rivális csapatok készek a cserére.


“Nincs értelme tagadni, hogy Ogbonna a Juventus egyik célpontja. Megpróbáljuk leigazolni őt, és majd meglátjuk, hogy ez hogyan megy.”

forrás: Juventusfc.hu