Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Jovetic határozottan elutasítja az Arsenalt

A Fiorentina csatára, Stevan Jovetic a hírek szerint továbbra sem kíván az Arsenal csapatához igazolni, mivel Olaszországban érzi jól magát, így továbbra is a Juventus tekinthető a játékos elsődleges opciójának.


A huszonhárom éves támadót több európai klub is megkörnyékezte a nyáron, és Gonzalo Híguain mellett az elsődleges kiszemeltek egyike volt Arsène Wenger számára, ahogy a Juventus is mindkét játékost célba vette.

Azonban a montenegrói játékost hidegen hagyják az angliai kérők és továbbra is a Serie A bajnokságában képzeli el a jövőjét méghozzá Torinóban, így talán a bianconero csapatnak mégis maradt esélye a csatár leigazolására.

Giuseppe Marotta a napokban kijelentette, hogy a Juventus és Fiorentina közötti tárgyalások a montenegrói válogatott ügyében megszakadtak, ám a talkSPORT értesülései szerint az olasz klubóriás továbbra is gőzerővel azon ügyködik, hogy lehetővé tegye a csatár megszerzését.

Mindeközben az Arsenal rendkívül közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Real Madrid csatárát, Gonzalo Híguaint huszonhárom millió fontért, aki ezzel az Arsenal történetében a legtöbbet kereső játékossá válhat, amennyiben elfogadja a londoniak ajánlatát, akik ezt követően valószínűsíthetően talán le is mondanak Stevan leigazolásáról.

A fiatal montenegrói támadó ügyében még említést érdemel Daniele Pradè, a Fiorentina sportügyekért felelős igazgatójának kijelentése, amely szerint klubjának nem áll módjában kifizetni a Mario Gómezért kért átigazolási díjat (megközelítőleg húszmillió eurót). 

Nem zárható ki, hogy a fizetésképtelenség oka maga Stevan Jovetic, aki minden kérőt elutasított és a firenzei klubvezetés tudtára adta, hogy Olaszországban kíván maradni. 

Azoknak, akik szeretik az összeesküvés-elméleteket, talán eszükbe juthat a Juventustól valószínűsíthetően távozó Fabio Quagliarella legutóbbi nyilatkozata is, amelyben megemlítette, hogy szívesebben igazolna a Fiorentinához, mint az ukrán fővárosba.

forrás: Juventuz.blog.hu