Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Hétfőig van idejük leigazolni Diamantit

A Juventus vezetősége mindent elkövet, hogy a nyáron leigazolja a Bologna energikus és gólerős játékosát, Alessandro Diamantit, és úgy tűnik, hogy a Bologna kész saját előnyére kihasználni a helyzetet.

 
A torinói bajnokcsapat körülbelül hét millió eurót kíván felajánlani a bolognai klubnak a harmincéves játékosért, ám a Corriere dello Sport szerint a rossoblu együttes inkább tíz millió euró körüli összegben gondolkodik.

Azonban a bolognai klub hajlandó lehet csökkenteni az átigazolási díjat, amennyiben a Juventus kölcsönben elküldi Sebastian Giovincot a Renato Dell’Ara stadiont otthonának tudó klubnak.

Mindemellett a bolognai klubelnök a Tuttosportnak adott nyilatkozatában határozottan sürgette a Juventust, hogy döntse el, mi a terve, mivel Alessandro Diamanti csak július 15-ig lesz leigazolható: „A Juventusnak hétfőig van ideje leigazolni Alessandro Diamantit. Amennyiben addig nem jutunk egyezségre, a Bolognánál marad a játékos” - jelentette ki határozottan Albano Guaraldi.

„Nem hagyjuk, hogy idén megismétlődjön a tavalyi helyzet, amikor Gastón Ramirez az utolsó percben hagyta el a klubot. Amint megkezdődik az edzőtábor, Alessandro Diamanti lekerül az átigazolási listáról.”

A Juventus a nyáron leginkább a támadórészleget erősítette meg, így Carlos Tévez és Fernando Llorente érkezésével szabadulnia kell legalább egy csatártól.

Ennek következtében kellemetlen helyzetben találják magukat az előző szezonban alulteljesítő csatárok, mint például, korántsem kizárólagos jelleggel, Sebastian Giovinco és Alessandro Matri.

forrás: Juventuz.blog.hu