Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Gabbiadini, Zaza és Masi jövője

A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy megegyezett Manolo Gabbiadini és Simone Zaza közös tulajdonlásáról a Sampdoriával és a Sassuolóval.


A Bianconeri tegnap délután a hivatalos weboldalán osztotta meg a két igazolást.

Gabbiadini az elmúlt szezonban a Bolognában játszott. Az Atalanta és a Juventus közös tulajdonában állt, de a torinói csapat 5,5 millió eurót fizet három éven belül az Atalantának a játékos fele játékjogáért. Ezzel egyidőben ezt a fele játékjogot el is adták a Sampdoriának, így az U21-es olasz válogatott csatár a Juventus és a Sampdoria közös tulajdonába került.


Mindemellett a Juventus bejelentette a csatár Simone Zaza leigazolását a Sampdoriától 3,5 millió euróért, amit három éven belül kell törlesztenie a klubnak. Ugyanakkor az ex-Ascoli-játékos nem marad Torinóban, mivel a fele játékjogát már tovább is adta a klub 2,5 millió euróért a Serie A-újonc Sassuolónak.


A tavaly nyáron megszerzett Alberto Masi fele játékjoga pedig 2 millió euró fejében (amit szintén 3 éven belül kell törleszteni) került a Ternana csapatához, és a fiatal védő a Rossoverdinél fogja folytatni fejlődését a következő szezonban is.

forrás: Juventusfc.hu