Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Az orosz sajtó szerint Vucinic megegyezett a Zenittel

Meglepő hírrel szolgált a délutáni órákban több olasz lap is: orosz forrásokra hivatkozva tudni vélik, hogy a Juventus montenegrói támadója, Mirko Vucinic megegyezett az orosz bajnokság ezüstérmesével, a Zenit Szentpétervárral. 


A két klub közötti megegyezés azonban akadályát képezheti az átigazolásnak, ugyanis meglehetősen nagy a különbség a Zenit és a Juve elképzelései között Vucinic árát illetően. 

A montenegrói támadónak a hírek szerint 3,8 milliós éves fizetést, plusz bónuszokat kínált az orosz gárda, amit a csatár el is fogadott, és bár a felkínált kontraktus hosszáról nem rendelkezünk egyelőre információkkal, az valóban hihetőnek tűnik, hogy a Zenit által a korábbi években már többször megkörnyékezett egykori Roma-játékos végül beadta nekik a derekát. Ehhez hozzájárulhat Luciano Spalletti vezetőedző személye is, aki korábban a Románál már dolgozott együtt Vuciniccsel.

Az orosz lapok szerint a Zenit a Juventus számára egy 9 millió €-s ajánlatot dolgozott ki, ezt azonban Marottáék csípőből visszadobták, mivel a két éve 15 millióért megvásárolt klasszisért legalább 18 milliót szeretnének kapni.
Vucinic helyzete azáltal vált kérdésessé a Juventusnál, hogy a két éven át - gyakran teljesítménytől függetlenül - betonbiztos pozíciójú csatár Carlos Tevez és Fernando Llorente személyében két igen erős vetélytársat kapott. 

Giuseppe Marotta korábban azt nyilatkozta, hogy nem lesz több csatárigazolása a Juventusnak, ám ha a valószínűsíthetően távozó Matri és Quagliarella mellett Vucinic is távozna, bizony kénytelen lenne ismét új támadó után nézni a Bianconeri, hacsak nem szeretnék máris egyik fiataljukba (Zaza, Boakye, Gabbiadini) fektetni minden hitüket. Vagy Vucinic távozása már Jovetic érkeztét vetítené előre?

Vucinic mindeddig 63 találkozón 19-szer volt eredményes a Juve színeiben, idén a bajnokságban ő lett a csapat házi gólkirálya. Két bajnoki címet és egy Olasz Szuperkupát nyert a csapattal.

forrás: azzurri.co.hu