Recent comments

Friss Hírek

Handanovic: Jobb, hogy nem kerültünk be az európai kupasorozatokba

Az Inter kapusa ugyan elismeri csapata lemaradását a Juventushoz és a Fiorentinához képest, azonban hisz benne, hogy Isla jelentheti majd a különbséget és vele utolérhetik ezt a két klubot is.

 
Mario Gomez firenzei bemutatása miatt elég sokan aggódni kezdenek. Ezzel Handanovic is egyet értett, mikor a SkySport 24-nek adott interjút az Inter edzőtáborában.  

"Ahogy a dolgok állnak, a Juventus és a Fiorentina elég sokkal a többi csapat előtt vannak jelenleg, de idén a versenyfutás a bajnoki címért sokkal kiegyensúlyozottabb lesz, mint tavaly. Úgy látom, hogy a Napoli is esélyes lesz."

A Nerazzurri szurkolói annak is hangot adhatnak, hogy Mauricio Isla átigazolásáról folynak a tárgyalások a Juventus-szal. Ennek az igazolásnak Handanovic, az Udinese volt kapusa és Isla volt csapattársa nagyon örülne: 

"Volt pár problémája, de Isla egy remek játékos és bármely két csapat között jelentheti a különbséget. Azonban ez csak a pályán derülhet ki, fölösleges spekulálni. 

Mazzarri olyan lenne, mint Guidolin? Még csak nyolc napja dolgozom vele együtt, még kicsit korán van ahhoz, hogy véleményt formáljak."

A szlovén válogatott az Inter tavalyi szezonjáról is kifejtette véleményét: "Nincs nagyon mit hozzáfűzni a tavaly szezonunkról, de néha becsúszik egy-egy rossz idény. Semmi sem történik véletlenül. Nem felejthetjük el azt a megaláztatást, amit megéltünk és az elkövetett hibáinkat, ezekből kell kiindulnunk idén. Azt mondom, hogy jobb, hogy nem kerültünk be az európai kupasorozatokba, ez a bajnokság során még az előnyünkre válhat. Most arra kell figyelnünk, hogy minél keményebben dolgozzunk és meglátjuk, meddig jutunk el."


forrás: azzurri.co.hu