Recent comments

Friss Hírek

Galliani: A Milan nem adja alább a harmadik helynél

Habár még nagyjából másfél hónap hátra van az olasz labdarúgó-bajnokság rajtjáig, máris terítékre került az esélylatolgatás, ami az új szezont illeti. 


A Milan alelnöke, Adriano Galliani elmondása szerint csapatától a 2013/2014-es idényben is a minimális elvárás a dobogóra kerülés, ám ismerve az erőviszonyokat és az eddigi mercatót, az előző kiírásnál még nagyobb csata várható a BL-helyekért. 

„A Milan nem adja alább a harmadik helynél, mint azt az ábra is mutatja, hiszen az elmúlt öt évben mindig dobogós volt. A bajnoki versenyben azonban a Juve van pole pozícióban, hiszen az elmúlt két bajnokságot ők nyerték, ugyanakkor remélem, hogy a Milan odaérhet az első helyre, de legrosszabb esetben is a második, harmadik helyre számítok.” – mondta a Rossoneri alelnöke, aki ezután kitért brazil támadójuk helyzetére is.

„Robinho vissza akar térni a Santoshoz, de először megállapodásra kell jutnunk a brazil klubbal. Ha elmegy, érkezik a helyére egy másik játékos. Hogy Ljajics lesz-e? Ismét azt mondom, várjuk meg, hogyan alakul Robinho sorsa.” – zárta gondolatait Galliani.

forrás: azzurri.co.hu