Recent comments

Friss Hírek

Gabriel: Az álmom, hogy első számú kapus legyek

Gabriel, a Milan fiatal brazil kapusa elárulta, egy álma válna valóra, ha a Milan első számú kapusa lenne. 


Maradni akar és bebizonyítani, hogy jó vétel volt.

Gabriel tavaly nyáron érkezett a csapathoz, hogy Christian Abbiatit követően ő legyen az első számú kapus. Eddig még nem sikerült a felnőtt csapatban hivatalos mérkőzésen pályára lépnie, ám a Milan Primavera csapatban többször is nagyszerű teljesítményt nyújtott.

„Nagy reményekkel várom az új szezont, szeretnék maradni a csapatnál. A fiatal játékosoknak keményen kell dolgozniuk és meghallgatni a vezetőedző tanácsait. Sokat fejlődtem mióta itt vagyok és köszönettel tartozom a kapusedzőknek, akik sok mindent megtanítottak nekem” – mondta Gabriel a Milan Channelnek.

„Egy álmom válna valóra, ha a csapat első számú kapusa lehetnék. Ezért dolgozok keményen nap mint nap. Természetesen a nemzeti csapatba kerülés is célom, de előtte szeretnék bemutatkozni a Milan felnőtt csapatában. Robinho? Boldog vagyok, hogy végül maradt. Nagyszerű játékos és jó barátom. Minden jót kívánok neki a folytatáshoz” – fejezte be.

A Milan szombat este a Pergolettese csapata ellen lép pályára egy barátságos mérkőzésen, majd kedden a csapatnak a Tim kupán lesz jelenése ahol a Sassuolo és a Juventus lesz az ellenfél. A várakozások szerint Gabriel is lehetőséget kap majd a mérkőzéseken.

forrás: acmilan.hu