Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Jovetic ügynöke Manchesterben

Olasz sajtóértesülések szerint külföldön folytathatja karrierjét Stevan Jovetic, a Fiorentina montenegrói gólzsákja. 


A Juventus által évek óta megszerezni kívánt csatár a jelek szerint Torino helyett végül Manchesterben köthet ki annak ellenére, hogy néhány hete azt nyilatkozta: a Juventusba szerződés az álma. De mint tudjuk, a pénz nagy úr... 

Márpedig a City újonnan kinevezett vezetőedzője, Mauricio Pellegrini az újságok szerint hajlandó kifizetni a csatárért a 30 milliós kivásárlási árát, amely a legfőbb oka annak, hogy Jovetic nem lett még a Juventus játékosa. A torinóiak ugyanis olcsóbban szeretnék magukhoz csábítani a csatárt, és bár játékosok bevonását is felajánlották, a Fior vezérkara egyértelműen állást foglalt az ügyben.

"A Juventusnak két lehetősége van: vagy kifizetnek nekünk 30 millió eurót, vagy másnak fogjuk eladni Joveticet. Nem fogadunk el cserejátékosokat és nem fogunk sokáig várni." - fogalmazott Della Valle, a lilák elnöke.

Márpedig amennyiben igazak a hírek, és Jovetic ügynöke valóban Manchesterbe repült, a kék mezesek pedig valóban hajlandóak kicsengetni az elvárt összeget, úgy villámgyors lépéskényszerbe kerülne a Juve: vagy rábólintanak összeszorított fogakkal a 30 milliós árra, vagy kénytelenek lesznek újabb támadó után nézni...

Még egy csavart jelenthet az ügyben a Mourinho által vezetett Chelsea, akik szintén nem szűkös anyagi lehetőségeikről ismertek, valamint a Napoli is, amennyiben hamar eladják Cavanit, ugyanis az ő egyik kiszemeltjük éppen Jovetic az uruguayi helyére, a Matador árából pedig futná is a Violák csatárára.

forrás: azzurri.co.hu