Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Gomez egyre közelebb Firenzéhez

Egyre közelebb és közelebb Firenzéhez Mario Gomez. 


A Bayern München korábbi alapembere, aki az utóbbi hónapok során kevesebb lehetőséghez jutott a BL-győztesnél, immáron biztosan elhagyja jelenlegi klubját és a sajtóinformációk szerint nagy valószínűséggel Firenzében folytatja pályafutását.

A 27 éves csillag feladata vélhetően Jovetic pótlása lesz, miután a montenegrói maradására kevés az esély, így is bombaerős trió állhat azonban az új idényben Montella rendelkezésére Ljajic, Giuseppe Rossi és Mario Gomez személyében.

Az átigazolási ügyekben mindig expert Gianluca Di Marzio értesülései szerint a támadó már hetekkel ezelőtt megegyezett a violákkal, az egyezség alapján évi 4,5 millió eurós fizetés vár rá Firenzében a következő 4 idényben.

A két klub azonban még nem jutott dűlőre az átigazolási összeg kapcsán, a violák 15 millió euró körüli magasságokban, míg a németek 20-25 körüli értékben gondolkodnak. 

Elősegítendő a felek közeledését, Gomez és ügynöke a hírek alapján tegnap este arra kérte a Bayern illetékeseit, közelítsenek kissé az olaszok lehetőségeihez, hogy minél hamarább sor kerülhessen a transzfer létrejöttére.

forrás: azzurri.co.hu