Recent comments

Friss Hírek

Bonera: A Milanban szeretném befejezni a pályafutásomat

Daniele Bonera  a Milanból szeretne visszavonulni.


Bonera szerződését egy újabb évvel meghosszabbította a vezetőség, így a védő 2015 júniusáig a csapat játékosa lesz. 

Az olasz bekk az előző szezonban kevés játéklehetőséget kapott és sérülések is hátráltatták.

“Büszke vagyok arra, hogy az egyik olyan játékos vagyok, aki tagja volt a legutóbbi BL-győztes csapatnak is. Remélem, hogy hátrahagyhatom az előző szezonbeli sérüléseimet. Egy napon a Milanban szeretném befejezni a pályafutásomat” - mondta Bonera az újságíróknak.

“Fontos, hogy jól kezdjük a szezont, a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is. Az előző szezon elején közel álltunk az összeroppanáshoz ám fantasztikus teljesítménnyel sikerült elérni a harmadik helyet. Nagyon jó döntés volt a vezetőség részéről, hogy Allegri maradása mellett döntöttek.

Montolivo? Jó döntés volt csapatkapitánynak kinevezni. Tudja, hogy milyen felelősséggel jár a karszalag viselése és úgy érzem, hosszú évekig ő lesz a csapatkapitány.

Inzaghi? Nagyon jó a kapcsolatom vele. Láttam, ahogy az edzéseken vezényli a Primavera csapatot és elmondhatom, hogy minden képessége meg van ahhoz, hogy nagy edző váljon belőle. Egy napon a felnőtt csapat edzője lesz. Furcsa volt látni, hogy Massimo Ambrosini évtizedeket követően egy másik csapat mezét viseli, míg Gennaro Gattuso fontos lépést tett edzői karrierjében” – fejezte be.

Bonera 164 tétmérkőzésen lépett pályára a Milan színeiben.

forrás: acmilan.hu