Recent comments

Friss Hírek

Benítez: Nincs szó a Juve dominanciájáról

A Napoli újdonsült vezetőedzője, Rafa Benítez elmondta, hogy a Juventusnak komoly vetélytársakra kell számítania a következő idényben, úgy a nápolyiak, mint más csapatok személyében.


A vezetőedző emelett Edinson Cavani jövőjéről is szót ejtett.

A spanyol edző szerint korántsem egyértelmű a torinóiak dominanciája a Serie A-ban és Napolival arra törekednek, hogy kiénekeljék a Juventus kezéből sorozatban harmadik bajnoki elsőségüket.

A Partenopeiek az előző idényben a második helyen végeztek a Juventus mögött, akiknek sikerült megvédeniük bajnoki címüket Antonio Conte irányítása alatt.

Benítez - aki az Interhez távozó Walter Mazzari pótlására érkezett a Stadio San Paoloba - arra törekszik, hogy csapatával egy nagyobb sebességi fokozatba kapcsoljon a következő idényben.

"A Juventus egy erős csapat és az átigazolásaik csak tovább erősítik őket, de a bajnokságban több csapat is szerepel és minden idény kiszámíthatatlan." - mondta az 53 éves szakember.

"Megpróbálunk minden sorozatban versenyképesek lenni. Ott vagyunk a Bajnokok Ligájában is, erősek vagyunk és egységesek." - folytatta Benítez.
"A Serie A-ban több csapat is az esélyesek között lehet, úgy mint a Roma, Fiorentina és az AC Milan. Mi is a végsőkig fogunk harcolni. Nagyon örülök neki, hogy a szurkolók ilyen pozitívan fogadták az érkezésemet. A célom az, hogy munkám során 100%-ot nyújtsak és boldoggá tegyem őket."

A nápolyiak ásza, Edinson Cavani PSG-be való igazolása a hírek szerint már a küszöbön áll, ennek ellenére a korábbi Chelsea és Inter edző szerint még semmi sem dőlt el.

"Beszéltem Cavanival, de elsősorban a saját munkámra koncentrálok. Ha velünk akar maradni, akkor július 21-én újra találkozunk." - fejezte be a nápolyiak új edzője.

forrás: juventuz.blog.hu