Recent comments

Friss Hírek

Asamoah: A kemény munka a sikerünk alapja

Az edzőtáborba vonult Juventus a nyári felkészülés első napjait tölti, s Kwadwo Asamoah úgy véli, hogy a Chatillonban elvégzett kemény munka édes gyümölcsöt érlelhet a zebramezes klub játékosai és szurkolói számára.


"Keményen dolgozunk, s természetes, hogy ilyenkor bizonyos fokú fáradtságot érez az ember, de az elmúlt szezont követően pontosan tudtuk, hogy így lesz. Végül is pontosan ebben rejlik az erőnk: a kemény munkában, amit az edzések alkalmával végzünk."
 
A ghánai középpályás tavaly nyáron csatlakozott a Juventus keretéhez, s az első trófea, amelyet magasba emelhetett a Szuperkupa volt. A győzelem megszerzésében Asamoah főszerepet vállalt, hiszen a pekingi Madárfészek stadionban lejátszott összecsapáson góllal debütált a Napoli ellen. A bajnoki címét megvédő Öreg Hölgy augusztus 18-án a Lazio ellen próbálja majd ismét megszerezni a Szuperkupa serleget.


"Mindent beleadunk majd, hogy jól teljesítsünk az olasz bajnokságban és a Bajnokok Ligájában, mindamellett nem feledkezünk meg az első célpontról, a Szuperkupáról sem. Három kiváló igazolást hajtottunk végre, s amennyiben jó munkát végzünk együtt, anélkül, hogy bármikor feladnánk, nagyszerű szezont élvezhetünk majd."


Az új érkezők egyike különösen mély benyomást tett Asamoahra a felkészülés első napjai során.


"Már ismertem Ogbonnát, s számos mérkőzését láttam a múlt szezonban. Remek játékos, aki nem csak védőként kiváló, de akkor is intelligens, amikor nála van a labda."


Asamoah, aki eredetileg középső középpályás, tavaly többnyire a bal oldalon kapott szerepet, elárulta, hogy kész bármely pozícióban az edző rendelkezésére állni.


"Az edző dönti el, hogy hol játszom. Készen állok arra, hogy bármelyik pozícióban pályára lépjek, ha kell, akár még támadóként is."

forrás: juventuz.blog.hu