Recent comments

Friss Hírek

Roma: A Tottenham Stekelenburg iránt érdeklődik


Maarten Stekelenburg ügynöke elismerte a sajtónak, hogy számos klub érdeklődik a Roma kapusa iránt, aki szívesen kipróbálná magát az angol bajnokságban.

A holland válogatott hálóőr csak tavaly nyáron érkezett a Romához – akikkel négy éves szerződést írt alá- de egyre bizonytalanabb a jövője a Serie A-ban.

A kapust tavaly kétszer is kiállították, emiatt több meccset ki kellett hagynia és nem biztos, hogy a Luis Enrique helyére érkezett új edző Zdenek Zeman igényt tart-e rá.

Stekelenburg az átigazolási időszak elején kijelentette, hogy jól érzi magát az olasz fővárosban és maradni akar, ennek ellenére továbbra is bizonytalan a jövője.

Angol sajtóértesülések szerint a Tottenham új kapust keres és a 29 éves hálóőr ügynöke Rob Jansen most megerősítette, hogy Stekelenburg az egyik kiszemeltjük.

„Már több klub is felvette a kapcsolatot velünk, hogy Maartenról tárgyaljunk.” mondta Jansen a De Telegraafnak „Minden ajánlatot alaposan átgondolunk.”

Jansen  később elismerte a Voetbal Internationalnak, hogy Stekelenburg is ott van a Tottenham kiszemeltjei közt.

„Maarten is ott van a három kiszemelt közt, akik közül valakivel pótolná a Tottenham Brad Friedelt.”

„Maarten  jelenleg is egy nagy klub játékosa és jól érzi magát a Romában. Azonban a Tottenham is egy nagy múltú klub és Maarten mindig is arról álmodott, hogy egyszer a Premier Leagueben játszhat.”

Olasz sajtóértesülések szerint a Roma szeretné leigazolni Julio Cesart, aki nyáron valószínűleg elhagyja az Intert, és ha a Giallorossi sikerrel jár, Stekelenburg távozhat.


olaszfoci.hu