Recent comments

Friss Hírek

Pandev: Insigne a mi Messink




Goran Pandev, a Napoli macedón támadója elmondta, a klubja által idén nyáron kölcsönből visszavitt fiatal játékosa, Lorenzo Insigne Lionel Messire, a Barcelona háromszoros Aranylabdás klasszisára emlékezteti őt.

Elmondása szerint az egész csapatot lenyűgözte a fital titán játéka, valamint biztosak benne: el tudják hódítani a Szuperkupát.

A szurkolók érthető módon máris megkedvelték Insignét, aki 2009-ben, 18 évesen a Napoliban kezdte pályafutását

Miután egyetlen meccsen lépett csupán pályára, a klub kölcsönadta őt a Cavese csapatának, ahol 10 meccsen nem sikerült betalálnia. 

A következő állomás a Foggia volt, ahol már megmutatta tehetségét, hiszen 33 meccsen 19 gólt szerzett

Innen tavaly a Pescara csapatához került kölcsönbe, ahol a 100 gólnál is többet termelő Serie B-győztes csapatnál fantasztikus párost alkotott a Juventus saját nevelésű támadójával, Ciro Immobilével - 37 meccsen 18 találatig jutott.

Teljesítményére anyaegyesületénél is felfigyeltek, így nyáron visszatérhetett a Vezúv tövébe. 

A 21 éves csatárra Ezequiel Lavezzi (és Cavani esetleges) távozása után máris nagyobb szerep hárulhat, és a felkészülési időszakban eddig bizonyítja is: érdemes volt bízni benne.

"Nagyon jó és nagyon erős, és remek karizmával bír. 

A játéka és a cselei Messit juttatják az eszembe." - adott hangot a véleményének Pandev, majd a másik fiatallal, Edu Vargas-szal folytatta: "Vargas hatalmas tehetséggel rendelkezik, minden edzésen óriási dolgokat visz végbe. 

Mindannyiunk szeme előtt egy cél lebeg."

"Tavaly ősszel két gólt szereztem a Juventus ellen, fantasztikus volt. Még mindig emlékszem, hogy majnem felrobbant a góljaim után a San Paolo stadion. Azzal a meccsel emgváltozott a történetem a Napolival. 

A Juve akkor talpra állt, éppen ezért most is nagyon nehéz meccsre számítunk.  

Azt akarjuk, hogy a kupa visszatérjen Nápolyba."

azzurri.co.hu