Recent comments

Friss Hírek

Milan: N'Koulou érkezik Mbiwa helyett?


Bár a Milan még nem tett le Mapou Yanga-Mbiwa megszerzéséről, de arra az esetre, ha legújabb ajánlatukat is elutasítja a Montpellier, Adriano Gallianiéknak már megvan a B tervük: a Marseille védője Nicolas N'Koulou.
 
Az olasz sajtó már hetek óta írja, hogy a Rossoneri a francia védővel pótolná a Paris Saint Germainbe igazoló Thiago Silvát, azonban eddig nem sikerült megállapodniuk a Montpellierrel.

Annak ellenére, hogy a játékos szerződése jövő nyáron lejár a francia klub nem akar engedni a 18 millió eurós vételárból, ami jóval több a Milan által kínált 6 milliónál.

A Sky Sport Italia szerint Gallianit felbosszantotta, hogy a Montpellier elnöke Louis Nicollin egy nyilatkozatában Kojak-nek nevezte, és ha legújabb ajánlatukat sem fogadják el, nem utazik el Franciaországba a már bejelentett tárgyalásokra, inkább vár egy évet, amíg lejár a játékos szerződése.

Ebben az esetben a Marseille védője Nicolas N'Koulou lesz az új célpont, azonban a mottó nem változik: a Thiago Silva és Ibrahimovic eladásából befolyó 62 millió eurós összeg nem játékosok igazolására van, hanem a klub gazdasági helyzetének stabilitására.

Eközben a Rossoneri hivatalosan is bejelentette, hogy kölcsönadták a 21 éves Michelangelo Albertazzit a Hellas Veronának, akiknek a szezon végén lehetőségük lesz végleg leigazolni.


olaszfoci.hu