Recent comments

Friss Hírek

Milan: Nagyon kevés bérlet fogyott


Az előző évekhez képest nagyon kevés szezonbérletet adtak el az AC Milannál, hiszen eddig mindössze 19,283 darab talált gazdára. 

A visszaesés oka, hogy a piros-feketék eladták két klasszisukat, Thiago Silvát és Zlatan Ibrahimovicsot, de pótolni még nem sikerült őket.

A Berlusconi-érában eddig csak két alkalommal fordult elő, hogy harmincezernél kevesebb bérlet tudtak értékesíteni, de valószínűleg az idei lesz a negatív rekord. 

Először Ricardo Kaka eladása után csökkent a szurkolók lelkesedése (27,865 bérletet sikerült eladni), majd Allegri sikeres debütálásában bíztak 30,000-nél kevesebben (ekkor 28,754 ember döntött a vásárlás mellett).

A 2010/2011-es bajnokság megnyerése ugyan hozott némi fellendülést, de ez is jócskán elmaradt a 2000-es évek elején elért számoktól. 

A csekély érdeklődés azt mutatja, hogy a szurkolók nem bíznak az átalakulóban lévő Milan sikerében, de ennek ellenére is csak hetvenketten döntöttek a bérletük visszaváltása mellett.

A nyári mercato a hónap végén lezárul, így Gallianiéknak nem sok idejük maradt, hogy néhány új igazolással meghozzák a tétovázó szurkolók vásárlási kedvét. 

Azonban az már most kijelenthető, hogy bárki is érkezik majd, a bérletek száma nem fogja átlépni a vízválasztónak számító 30,000-es számot.


acmilan.hu