Recent comments

Friss Hírek

Mazzari: Le akartam mondani


Walter Mazzarri, a Napoli vezetőedzője elárulta: annyira csalódott és dühös volt csapata múlt szombati pekingi veresége után, hogy le akart mondani jelenlegi posztjáról. 

A szakvezető elsősorban a játékvezetéssel volt elégedetlen, miután a bíró két játékosa mellett őt magát is piros lappal "jutalmazta" a mérkőzés során.
 
"Le akartam mondani. 

Jól tettük, hogy nem jelentünk meg az átadási ceremónián."

Mint ismert, az Olasz Szuperkupa döntőjében a Juventus és a Napoli összecsapásán a játékvezető előbb Goran Pandevet állította ki vélhetően reklamálásért, majd Juan Camilo Zunigának mutatta fel második sárgáját annak durva belépője miatt.

Mazzarri természetesen protezsált, védte fiait, aminek eredménye egy harmadik nápolyi piros lap lett. A 2-2-es rendes játékidő után a hosszabbítást a megcsonkított Napoli már nem bírta erővel, így 4-2-re elvesztette a döntőt, ráadásul a mérkőzés után Dossena is pirosat, majd 2 meccses eltiltást kapott, miután megfenyegette Mazzoleni játékvezetőt.

A játékvezetés elleni tiltakozásul a klub nem jelent meg a díjátadón átvenni az ezüstérmeket.

"Azoknak mondom ezt, akik mások dolgaiba ártják magukat ahelyett, hogy a sajátjukkal foglalkoznának: szeretném látni, mit tettek volna, ha ők lettek volna a mi helyünkben, ha átélték volna mindazt, amit mi elszenvedtünk a mérkőzés során." - nyilatkozta Mazzarri.  

"Remélem, hogy a Fegyelmi Bizottság elfogadja a fellebbezésünket, de az alapján, amit a játékvezető írt a jelentésében, erre kevés esélyt látok."

"Jól tettük, hogy nem jelentünk meg a díjátadón.

 Mi lett volna, ha alig pár perccel később mosolyogva kell szembenéznünk a játékvezetőkkel, akik ezeket a döntéseket hozták? Azt hiszem, a Napoli helyes döntést hozott."

"Megfordult a fejemben, hogy lemondjak, és nem is csak a mérkőzés hevében. 

Szerencsére a Bianconeri fanjai elnézést kértek tőlem."

"Valon Behrami egy olyan eset miatt kapott szigorú büntetést, amelyet Mazzoleni nem is látott

Szabályértelmezési zavarok természetesen előfordulhatnak, de azt nem tudjuk elfogadni, hogy a szabályokat két különböző módon alkalmazzák. Dühösek vagyunk - nem az ellenfélre, hanem a játékvezetőkre."

Mazzarri és Zuniga egy, Dossena és Pandev két meccses eltiltást kaptak, mint azt már megírtuk. 

A taktikus ezután azt is elárulta, miért nem mondott le végül.

"Azért vagyok még itt, mert továbbra is hajt a vágy, hogy győzzek, hogy megmutassam, hogyan kell tisztán nyerni

Remélem, a múltkori meccs mindannyiunknak leckéül fog szolgálni, eszünke juttatja majd, hogy óvatosnak kell lennünk bizonyos tényezőkkel. 

A legmagasabb szinten vagyunk, ahol már minden egyes hibáért keményen meg kell fizetni."

"Hallottam arról, hogy állítólag a negyedik játékvezető hallott dolgokat, amelyeket én mondtam, és ezek alapján döntöttek úgy, hogy kapjak pirosat. 

Nos, valójában a vonalbíró szólt a játékvezetőnek, ők döntöttek úgy, hogy elküldenek. Hatalmas hibák voltak a munkájukban, és a meccs során minden döntés ellenünk irányult."

Az 50 éves szakember kitért a Juventus beugró edzőjének, Massimo Carrerának a nyilatkozatára is, mely szerint a Napoli "embervadászatot" tartott a pályán.

"Ő találta ki az egészet, nyilván egy másik meccset nézett. A Juventus sok olyan szabálytalanságot elkövetett, ami minimum sárgát ért volna, de semmivel sem büntették. 

Az első perctől az utolsóig egyenlőtlen bánásmódban részesítették a Napolit."

"Az eltiltottak ellenére győzni megyünk Palermoba.

Biztos vagyok benne, hogy a Juvét is megvertük volna, ha nincsenek a bírói döntések. Akárhogy is, remek koncepciókkal rendelkezünk."


azzurri.co.hu