Recent comments

Friss Hírek

Lippi: A Juventus Conte nélkül is erős


Marcello Lippi szerint a Juventus jól fog szerepelni a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában, akkor is ha edzőjüket Antonio Contét eltiltják.

Contére hosszabb eltiltás is várhat, amennyiben bebizonyítják, hogy a Siena edzőjeként tudomása volt bundázásról és nem jelentette azt.

Azonban a korábbi Juventus edző szerint a csapat eredményei nem feltétlenül függenek, a bíróság döntésétől.

„Hogy az eltiltás befolyásolná-e a dolgokat? Talán egy kicsit, de nem nagyon.” mondta Lippi a Gazzetta dello Sportnak.

„Antonio aktívan részt vesz a meccsekben, gyakran még a hangja is elmegy a pálya szélén, de a legfontosabb a hét közben elvégzett munka.”

„És ha el is tiltják, hét közben foglalkozhat a csapattal. Jól ismerem Antoniot, ő egy becsületes és komoly ember. Nem hiszem, hogy bármi rosszat tett volna.”

„A Juventus-e a bajnokság fő esélyese? Igen. Jelenleg egy csapat sincs egy szinten a Juventussal.

A Napoli még fejlődik, az Inter siker korszaka véget ért, most egy újrakezdéssel próbálkoznak.”

„A Milan eladta néhány fontos játékosát, de nem lehetnek optimisták túlságosan.

A Roma sokat fejlődött, de a Juventus még mindig előttük áll.”
A világbajnok taktikus ezután a Bianconeri Bajnokok Ligája esélyiről beszélt.

„Hogy milyen céljai lehetnek a Juventusnak a Bajnokok Ligájában? A legfontosabb hogy érezzék jól magukat és legyenek ambiciózusak.

A csapat versenyképes, az új igazolások nagyon erősek és ne felejtsük el a klasszisaikat Gianluigi Buffont és Andrea Pirlot.”

„Európában van két csapat, akik a többiek előtt állnak: a Barcelona és a Real Madrid. Őket követi egy 5-6 csapatos boly, amiben benne van a Juventus is.”

„Hogyan lehetne csökkenteni ezt a szakadékot? A lényeg, hogy higgyenek az elvégzett munkában és a képességeikben. Ha fejben minden rendben van, akkor bárkit meg tudnak verni.”


olaszfoci.hu