Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Ügyvédje szerint Bonuccinak nincs mit bevallania


Leonardo Bonucci ügynöke elárulta, miért nem volt hajlandó védence belemenni az olasz jogrendszer által kínált vádalkuba. 

A bundázással vádolt fiatal hátvéd a vádalku értelmében 1 éves eltiltást kapott volna - így viszont akár 3,5 évet is kiszabhatnak rá.

"Leonardo nem csinált semmit, akkor hát mit kellett volna bevallania?"

A válogatott bekket még Baris múltjából kísérti a vád, hiszen egy 2009-es Bari mérkőzés került megbundázásra, amelyről a bunda fő közvetítője, Andrea Masiello szerint Bonucci is tudott.

"Az ügyészség felajánlott neki egy lehetőséget, mely szerint a vádat bundázásról jelentési kötelezettség elmulasztására módosították volna, így egy éves eltiltás ját volna neki, de ez az alku csak akkor lett volna lehetséges, ha maga ellen vall.  

De Bonucci nem csinált semmit, akkor mit kellett volna beismernie? Való igaz, hogy egy polgári perben is jelentős kockázat rejlik, de ő semmiképpen sem fog bármi valótlant vallani. 

Ez egy erkölcsi döntés." - nyilatkozta Giampietro Bianchi, Bonucci ügyvédje, aki a Fegyelmi Bizottság szombati meghallgatásán különböző következetlenségekre, pontatlanságokra és ellentmondásokra hivatkozott Masiello vallomásában.

"Hogy milyen esélyei vannak Bonuccinak arra, hogy felmentsék és tisztázzák a nevét? A szombati tárgyalás eredményeit és az ott előkerül papírokat figyelembe véve nagyon magabiztos vagyok ezt illetően.

Őszintén szólva nem is látok más lehetőséget, mint hogy tisztázzák a nevét, és Leo is hisz ebben.

A bírák nagy figyelmet fordítottak ránk, ezért biztos vagyok benne, hogy megfelelően fogják elbírálni az ügyet, bízunk az igazságszolgáltatásban."

azzurri.co.hu