Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Carrera első próbája


Massimo Carrera a Malaga ellen első alkalommal irányította az első csapatot, véleménye szerint a Juventusnak további fejlődésre van szüksége a sikerek elérése érdekében.

Ez a mérkőzés sok minden miatt maradhat emlékezetes: Matri két gólját, Giovinco és Marrone kiemelkedő teljesítményét, valamint a csapategység sokadik bizonyítékát is ki lehetne emelni példaként.

Egy valami azonban még ennél is fontosabb, mégpedig, hogy ez volt Carrera első mérkőzése a kispadon. 

Mint ismert, bár még hivatalos döntés nincs, Antonio Conte, valamit Angelo Alessio másodedző is a lelátón foglalt helyet a tegnapi mérkőzésen, átadva ezzel a helyet a technikai asszisztensnek.

"Ez volt az utolsó megmérettetés a Szuperkupa-döntő előtt. Kezdetben kicsit ideges voltam, de ahogy teltek a percek, fokozatosan ellazultam. Conte? Beszéltem vele a mérkőzést követően, de csak a csapat teljesítményéről. 

Fontos teszt volt számunkra ez a mérkőzés, és még csak kisebb villanásokat mutattunk meg abból, amire képesek vagyunk. Tovább kell fejlődnünk, valamint az újak beilleszkedését is segítenünk kell."

"Van még mit dolgoznunk, azonban egy hét múlva már egy számunkra fontos mérkőzésen a Napoli ellen lépünk pályára, így sietnünk kell. 

Minél hamarabb szeretnénk viszont látni a tavalyi Juventust."

juventusfc.hu