Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Dos Santos úton Firenze felé

A mercato egyik legaktívabb szereplője idén nyáron a Fiorentina együttese, Della Valle klubja egyre-másra jelenti be új szerzeményeit. 

Pizarro, Aquilani, Borja Valero, Gonzalo Rodriguez, Fernandez, El Hamdaoui vagy éppen Della Rocca megszerzése azonban korántsem zárta be a kapukat a további érkezők előtt, Daniele Pradé szakadatlanul dolgozik továbbra is a keret versenyképesebbé tételén.
 
A legfrissebb információk szerint a koronát egy igazi gyöngyszemmel teheti fel teljesítményére a firenzei sportigazgató, angol és olasz sajtóinformációk alapján Giovani Dos Santos is csatlakozhat rövidesen a violák keretéhez.

A Tottenham kivételes képességű, de jelenlegi klubjánál létszámfölöttivé vált mexikói tehetségéért 6 millió euró körüli összeget kínált az észak-olasz klub, melyet vélhetően tárgyalóképes ajánlatként értékel majd a brit egyesület.

A középpályást szerződése jövő nyárig köti jelenlegi csapatához, s mivel vélhetően nem hosszabbítja meg lejáró kontraktusát, így szinte biztosra vehető távozása a White Hart Laneről.

Montelláéknak a Sevilla, illetve a Malaga együttesével kell megküzdenie a labdarúgó kegyeiért, de korábban az Intert is szóba hozták a Barcelonát is megjárt labdarúgóval.


azzurri.co.hu