Recent comments

Friss Hírek

Bologna: Ramirez Angliában folytatja

Egybehangzó olasz lapértesülések szerint a Bologna sokak által csábított ifjú tehetsége, Gaston Ramirez ügyében egyezség született az talján klub és a Southampton között, így az uruguayi szélső támadó a reggeli órákban London felé vette az irányt, hogy aláírjon újdonsült csapatához.
 
A kiváló képességekkel megáldott 21 éves Ramirezt több olasz klub, köztük az Inter, a Juventus, a Roma, az Udinese és a Fiorentina is szívesen a soraiban tudta volna, ám végül a Premier League újonca, a Southampton lett a befutó.

Az angol klub 15 millió €-ért szerezte meg Ramirezt, aki a hírek szerint 4 éves szerződést köt majd „A Szentekkel”, évi 2 millió €-s fizetéssel.

„Hisznek bennem a klubnál és mindenekelőtt az kell mondjam, nagy fejlődés előtt áll a csapat. 

A Southampton újonc a Premier Leagueben, de megvannak a lehetőségei, hogy néhány éven belül magasabb szintre lépjen. 

Velem együtt fognak építkezni. Ez nagyon ösztönző, még ha mindez egy kicsit furcsán is hangzik.” – nyilatkozta Ramirez, aki mindemellett nem csinált titkot abból sem, hogy Angliába igazolása mögött elsősorban anyagi szempontok állnak.

"A Serie A-ban nincs elég pénz." - összegezte tapasztalatát.

A tízszeres uruguayi válogatott labdarúgót 2010 nyarán 2,5 millió €-ért szerződtette a Rossoblu, így kétség kívül nagy haszonnal zárja az üzletet a Bologna, ám Ramirez távozásával egy újabb értékes tehetség hagyja el a Serie A-t, és ki tudja, ez a tendencia mikor fog végre megszakadni…


azzurri.co.hu