Recent comments

Friss Hírek

Milan: Borriello és Matri a kiszemelt, ha Kaká nem érkezik




Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan olasz lapértesülés szerint megkörnyékezi Marco Borriellót és Alessandro Matrit, ha lemarad Kakáról. 
 
A 30 éves brazil futballista 2003 és 2009 között szerepelt a milánói alakulatban, ezalatt 193 mérkőzésen 70 gólt szerzett. 

A játékost 2009 nyarán 70 millió euróért vették meg a Milantól, amellyel gyakorlatilag mindent (bajnokság, Bajnokok Ligája) megnyert. 

A két klub szerdai felkészülési mérkőzésén három gólpasszt adó Kakát 2015-ig köti szerződés a Real Madridhoz.

A piros-feketék továbbra sem tettek le korábbi játékosuk visszahozataláról, de a Real Madrid mindaddig nem kíván a hírek szerint tárgyalni a kölcsönadásról, amíg meg nem szerzik Luka Modricot.

A milánói együttes a hírek szerint arra is kezd felkészülni, hogy nem tudja visszacsábítani Kakát, és Adriano Galliani állítólag megtette az előkészületeket két játékos megszerzésével kapcsolatban.

A Milan-nevelésű Marco Borriello az elmúlt szezonokban sem a Románál, sem a Juventusnál nem találta meg számításait, de a piros-feketék reményei szerint az együttesnél ismét régi formájában tündökölhetne. 

A fővárosi együttes korábban már elutasította az Antonio Cassano, Borriello cserét, de állítólag hajlik rá, hogy kölcsönadja a támadót.

A másik kiszemelt játékos az előző szezonban szintén a Juventust erősítő Alessandro Matri, aki Fernando Llorente érkezése után válhat létszámfelettivé a torinóiaknál.


NSO.hu