Recent comments

Friss Hírek

Van Persie nem akarja elhagyni az Arsenalt






Angol sajtóértesülések szerint Robin van Persie még egy szezont maradni akar az Ágyúsoknál, így visszautasít nyáron minden érte érkező ajánlatot, beleértve a Juventusét is.
A holland válogatott játékos szerződése egy év múlva lejár az Ágyúsokkal, akik szeretnének hosszabbítani vele, viszont számolniuk kell a kérők dömpingjével is, miután a csatár 37 bajnokin 30 gólt szerzett a szezonban és ez nem kerülte el a topklubok figyelmét.
Az elmúlt hónapokban a Manchester Cityvel, a Real Madriddal és Barcelonával is kapcsolatba hozták a 28 éves játékost, azonban a Juve igazgatója Giuseppe Marotta is elismerte, hogy nagy rajongója a hollandnak.
„Van Persie egy nagyszerű játékos.” mondta Marotta a Sky Sport Italiának.
„Ő az egyik legösszetettebb játékos a világon, azonban még hátra van egy év a szerződéséből az Arsenallal, szóval így csak véleményt mondhatok a képességeiről.”
„Nem hiszem, hogy meg kellene nevezni a kiszemeltjeinket, ez nem lenne fair sem a klubbal sem a játékossal szemben.”
Azonban a Daily Mail információi szerint fölösleges fáradoznia a Juventusnak, hiába tesznek nyáron ajánlatot, a csatár vissza fogja utasítani.
Az angol lap szerint az Arsenal csatára ígéretet tett a klubnak, hogy még egy évig biztosan marad, hacsak nem kap egy visszautasíthatatlan ajánlatot.
Arsene Wenger még bízik benne, hogy meg tudják tartani csapatkapitányukat és ehhez készek felajánlani jókora fizetésemelést is.

olaszfoci.hu