Recent comments

Friss Hírek

Van der Wiel: Nem állapodtam meg a Romával



Gregory van der Wiel ügynöke Hakim Slimani találkozott a Romával, hogy egy esetleges nyári átigazolásról tárgyaljanak, azonban a védő kijelentette, hogy csak egy olyan csapatért hagyná el az Ajaxot, amely jövőre szerepel a Bajnokok Ligájában.
A Giallorossi a hetedik helyen végzett az olasz bajnokságban, így egyik európai kupasorozatban sem szerepelhetnek a 2012-13-as szezonban.
„Az olasz sajtó szerint már megállapodtam a Romával. Ez nem teljesen alaptalan híresztelés, de nem is pontos. Az ügynököm Hakim Slimani valóban találkozott a Roma képviselőivel.” mondta Van der Wiel.
„A Roma szeretne leigazolni az Ajaxtól, azonban Hakim megmondta nekik, hogy egy olyan klubban szeretnék játszani, ahol a Bajnokok Ligájában is bizonyíthatok.”
„Ennek ellenére, megtisztelő, hogy irántam érdeklődnek. Köszönöm a Roma érdeklődését, de most csak a válogatottra és a 2012-es Európa bajnokságra szeretnék koncentrálni, utána majd döntök a jövőmről.”
A 24 éves játékost –akinek 2013-ig szóló szerződése van a holland klubbal- a  Real Madriddal és a Valenciával is kapcsolatba hozták.
olaszfoci.hu