Recent comments

Friss Hírek

Stramaccioni: Nem megyek vissza az ifi csapathoz




Az Inter ideiglenesen kinevezett edzője Andrea Stramaccioni úgy érzi, hogy a klub már meghozta a döntést a jövőjéről és elmondta, akármi is lesz már biztos, hogy nem megy vissza a Nerazzurri Primavera csapatához.
A 36 éves edzőt márciusban nevezték ki Claudio Ranieri helyére. Korábban az elitklubok utánpótláscsapatainak BL-jét, a NextGen Seriest megnyerő Inter Primavera csapatát irányította.
Azonban egyenlőre nem lehet tudni, hogy Stramaccioni marad az Inter élén a következő szezonban is, vagy új edző érkezik a helyére.
„Massimo Moratti elnök úr dönt majd a legjobb belátása szerint és szerintem már meg is hozta a döntését.” mondta Stramaccioni a Gazzetta dello Sportnak „Szerintem, pontosan tudja, mit akar.”
Bár a taktikus nem akart találgatni a jövőjéről, de elmondta, hogy biztos nem tér vissza a Primavera csapathoz.
„Nem megyek vissza az ifi csapathoz. Ha a saját fejlődésem nézem, nem lenne jó lépés, ha visszatérnék.”
Stramaccioni edzői pályafutása legnehezebb kihívásával néz szembe vasárnap, amikor a bajnoki címért küzdő városi rivális Milannal csapnak össze.
Ha az Inter nem hosszabbít a fiatal taktikussal, már több név is felmerült: az Athletic Bilbao edzője Marcelo Bielsa, az olasz válogatott szövetségi kapitánya Cesare Prandelli vagy Laurent Blanc a francia nemzeti csapat éléről.
olaszfoci.hu