Recent comments

Friss Hírek

Reja: Véget ért a kalandom a Lazionál



A Lazionak új edző után kell néznie, miután Edy Reja hivatalosan is bejelentette, hogy távozik a fővárosi klubtól.
A taktikus távozására lehetett számítani, miután korábban már kétszer is benyújtotta a lemondását. Csütörtök délután viszont biztossá vált, hogy jövőre már nem ő irányítja a Lazio csapatát.
„Véget ért a kalandom a Lazionál.” mondta a Citta Celestének „Claudio Lotito mindig támogatott és most is megkért, hogy maradjak.”
„Miután nemet mondtam, arra kért, hogy várjak egy hetet és gondoljam át a döntésem. Azonban már döntöttem és nem változtatok az álláspontomon.”
Rejáék az elmúlt két szezonban harcban voltak a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyekért, azonban egyszer sem sikerült kvalifikálni magukat Európa legrangosabb kupasorozatába.
„Ha bejutottunk volna a Bajnokok Ligájába, akkor talán másképp döntöttem volna.”
„Sok sérültünk volt a szezonban, és a téli átigazolási időszak sem alakult jól. A tárgyalások miatt több kezdő játékosomat is elvesztettem.”
A korábbi Napoli edző elismerte, hogy a rá nehezedő nagy nyomás is közrejátszik a távozásában.
„Nagyon negatív a hangulat Rómában. Folyamatosan kritizálnak. Fáj, hogy egyesek úgy vélik, hogy két negyedik hely semmit sem ér.”
„Hogy ki lesz az utódom? Nem tudom.”
A Chelsea taktikusát Roberto Di Matteot és a korábbi West Ham edzőt Gianfranco Zolát is kapcsolatba hozták már a fővárosi klubbal.
Reja 2010 februárjában érkezett a Laziohoz  Davide Ballardini helyére.
olaszfoci.hu