Recent comments

Friss Hírek

Pirlo: Új korszakot nyitottunk



A Bianconerik veterán középpályása szerint a Scudetto-val és a hétvégi kupadöntővel új korszakot nyitottak a klub történelmében.  

„Óriási örömöt éreztem azok után, hogy ilyen fontos és egyben leírhatatlan dolgot vittük végbe. Nagyszerű volt végig buszozni a városon, mert rengeteg ember ünnepelt minket.”, idézi Andrea szavait a Sky Sport Italia.  
„Ma ismét kemény munkába kezdtünk, mert vasárnap egy újabb trófeáért kell megküzdenünk. A Napoli nagyszerű csapat, az elmúlt pár évben már bebizonyították. Nyilván ők is győzni szeretnének, nehéz mérkőzés vár ránk.”  
Ha a Juventus a kupát is megnyeri, az azt jelentené, hogy az egész szezont veretlenül zárják: 38 bajnoki és 4 kupa mérkőzést.  
„Lefektettük az alapokat ahhoz, hogy valami fontosat érjünk el. Mikor megindulsz egy győzelmi sorozaton, az meghozza az étvágyad, hogy még tovább folytasd. Most már újabb trófeák és döntők várnak ránk, elkezdhetünk igazán nyerni.”  
Az ex-milanista középpályást arról is faggatták, mi a véleménye a sokak által hozzá hasonlított Marco Veratti-ról, akit többek között a nyári Európa Bajnoksága készülő válogatott keretbe is behívott a minap Cesare Prandelli szövetségi kapitány.  
„Nagyon tehetséges. Hogy zavar-e, hogy az új Pirlo-ként emlegetik? Egyáltalán nem. Én addig fogok játszani, amíg örömömet lelem a játékban és kihívást találok benne.”  
juventushungary.hu