Recent comments

Friss Hírek

Pescara: Verratti szívesen csatlakozna a Juventushoz



Marco Verratti az egyik legfelkapottabb másodosztályú játékos Olaszországban, az újságírók többek között a Romával is az Interrel is összeboronálták már. A befutó azonban mégis a Juventus lehet, ezt most a játékos ügynöke is elismerte.
Tegnap Daniele Delli Cari a RadioCalciomercato.it mikrofonjainak kifejtette, hogy bár a Juventus valóban előnyben volt a többi csapattal szemben, másfél hónapja megszakadtak a tárgyalások a felek között, ezáltal pedig most még nem lehet tudni, mi lesz végül is a középpályás karrierjének következő állomása a nyáron.
Nos, Donato Di Campli, Verratti ügynöke, a seriebnews.it kérdésére reagálva ma elég világossá tette mindenki számára a játékos álláspontját, ami akár döntő súlyú is lehet az ügyben.
„A helyzet ugyanaz. Daniele (Della Cari – a szerk.) beszél a csapat nevében, én pedig a játékosoméban. Aztán meglátjuk mi fog történni. Ha a Pescara valóban eladja őt, akkor a játékos már kifejtette véleményét, miszerint a Juventushoz igazolna a legszívesebben. Mikor leülünk tárgyalni, akkor azonban három fél ül az asztalnál: a két csapat képviselői, valamint a játékos. Úgy gondolom, jelentős szerepe van Marco helyzetének is az ügyben, én nem szeretnék vitába keveredni a Pescarával, akivel amúgy jó kapcsolatot ápolunk. Természetesen a Pescarának kell meghoznia az efféle döntéseket, az ő tulajdonuk Marco játékjoga.”
juventushungary.hu